Kunto-Fysio palvelee Hämeenlinnan Kaurialassa

Kunto-Fysio on pitkän linjan fysioterapiayritys Hämeenlinnan Kaurialassa. Palveluihimme kuuluvat erilaiset hierontahoidot, ja tarpeen mukaan palvelemme asiakkaita Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeeseen.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisten vaivojen hoitoon. Mikäli tarvitset apua kehon erilaisten ongelmien tutkimisessa ja hoidossa tai esimerkiksi leikkauksesta kuntoutumisessa, ota rohkeasti apua ammattitaitoisiin fysioterapeutteihimme!

Kunto-Fysio

 Turuntie 4 A,

    13130 Hämeenlinna

03 616 5315

 k-fkuntoutusristokuitunenoy@pp.inet.fi


Kipupäivystys 050 582 3778


FootBalance-tukipohjallisten tilaaminen

03 616 5315

Maanantai - Perjantai 08:00 - 18:30

Varaa aikasi netistä

Kiitos luottamuksesta ja yhteydenotosta!

Henkilökuntamme

Risto Kuitunen

Risto Kuitunen ft

Hei, olen Risto Kuitunen, Kunto-Fysion vastaava fysioterapeutti ja yrityksen toimitusjohtaja. Olen toiminut fysioterapeuttina yli 40 vuotta ja erikoistunut ortopediseen fysioterapiaan. Lisäksi minulla on suppea tutkinto myös neurologisessa fysioterapiassa. 

Vuosien varrella olen pitänyt ammattitaitoani yllä jatkuvilla koulutuksilla liittyen selkärangan tutkimiseen ja hoitoon sekä neurologiaan. Olen kehittänyt oman painokevennetyn harjoittelun akuuttiin olkapääkipuun ja olkapääleikkausten jälkikuntoutukseen. Asentohuimauspotilaita olen hoitanut useita vuosia tri Rahkon opeilla ja saanut hyviä tuloksia. Olen myös akupunktiohoitaja (koulutusta myös Kiinassa).

Harrastan kuntoliikuntaa: talvella hiihtoa ja tennistä, kesällä golfia ja metsissä samoamista sienien ja marjojen perässä.

050 582 3778 tai nettiajanvaraus

Jukka Vuorinen

Jukka Vuorinen ft

Hei, olen Jukka Vuorinen. Olen toiminut fysioterapeuttina Kunto-Fysiossa yli 30 vuotta. Minulla on erikoiskoulutus neurologiseen fysioterapiaan ja vaativaa kuntoutusta tarvitseville. Lisäksi olen vuosien varrella pitänyt ammattitaitoani yllä osallistumalla teemakursseihin liittyen fasciakästtelyyn ja nivelten sekä selkärangan manuaaliseen kästtelyyn. Kipukuntoutukseni taustalla on vuoden kestänyt akupunktiokoulutus. Harrastan monipuolista liikuntaa oman kuntoni ylläpitämiseksi.

036165315 tai nettiajanvaraus

Tapani Nousiainen

Tapani Nousiainen ft, OMT

Hei, olen OMT-fysioterapeutti Tapani Nousiainen. Olen toiminut alalla 48 vuotta, joista 40 vuotta yrittäjänä Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa. Erikoisosaamistani on Ortopedinen Manuaalinen Terapia. Lisäksi olen perehtynyt akupuntioon ja fasciakäsittelyyn. Olen pitänyt ammattitaitoani yllä jatkuvilla vuosittaisilla koulutuksilla TULES-asiakkaiden hoitoon liittyen. Olen perehtynyt myös tri Rahkon asentohuimaushoitoon. Harrastan ulkoliikuntaa (hiihto ja sauvakävely), golfia ja kuntosalia.

040 545 4709 tai nettiajanvaraus

Esa Helander

Esa Helander Kh, hieroja

Hei, olen Esa Helander Kh ja hieroja. Olen toiminut alalla 32 vuotta. Kunto-Fysiossa annan osa- ja kokohierontaa sekä hermoratahierontaa. Urheilijoiden harjoitteluun ja kilpailemiseen liittyyvät hierontakäsittelyt ovat myös hallinnassa. Lisäksi osaamisalueeseeni kuuluu myös perinteinen suomalainen verikuppaus. Harrastan frisbeegolfia, nikkarointia ja hyötyliikuntaa perheen kanssa.

040 505 9632 tai nettiajanvaraus

Eero Turunen, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Eero Turunen ft, OMT

Olen OMT-Fysioterapeutti Eero Turunen. Minulla on 20 vuoden kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisessa. Olen suorittanut OMT-fysioterapeutin erikoistumisopinnot sekä perehtynyt alaraajafysioterapiaan. Tällä hetkellä suoritan työfysioterapeutin erikoistumisopintoja. Seuraan aktiivisesti alan tutkimuksia ja kouluttaudun säännöllisesti. Harrastan CrossFit-harjoittelua ja toimin valmentajana omistamallani salilla.

040 538 2285 tai nettiajanvaraus.