Tehokas urheiluhieronta Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika hierontaan

Kunto-Fysion hierontapalvelut Hämeenlinnan Kaurialassa pitävät sisällään muiden hierontojen lisäksi myös urheiluhierontaa. Tarjoamme ammattitaitoiset urheiluhieronnat sekä ammattiurheilijoille että aktiivisille urheiluharrastajille – hieronnat toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme urheilijoille sekä muokkaavia, valmistavia että palauttavia hierontakäsittelyjä. Ota yhteyttä ja kerro meille tilanteestasi ja tarpeistasi.

Urheiluhieronnat toteuttaa fysioterapiakeskuksessamme kokenut, koulutettu hieroja, joka toteuttaa hierontahoidot täysin turvallisesti. 


Urheilijoille voi olla apua myös fysioterapiapalveluistamme, joten tutustu palvelutarjontaamme ja kysy rohkeasti lisää!

Monipuoliset hieronnat urheilijoille

Urheiluhieronta voidaan jakaa muokkaavaan, valmistavaan ja palauttavaan käsittelyyn.

Varaa aikasi urheiluhierontaan!

Hieronta on urheilijalle oleellinen osa kehon hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ylläpitoa. Se on tehokas apu sekä suorituksiin valmistautumisessa että palautumisessa.


Kokenut urheiluhierojamme paikantaa tarvittaessa kehosi ongelmakohdat ja neuvoo, miten hieronnoissa kannattaisi edetä. Kunto-Fysiossa urheiluhieronnoista vastaa koulutettu hieroja Esa Helander. 


Varaa aika Esa Helanderille puh. 040 505 9632 tai vaivattomasti nettiajanvarauksen kautta. En vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstillä.

Varaa aikasi netistä