Klassinen hieronta Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika hierontaan

Kunto-Fysio tarjoaa klassiset hieronnat kaikenikäisille asiakkaille Hämeenlinnan Kaurialassa. Toteutamme hieronnat pitkällä kokemuksella, joten voit luottaa turvalliseen ja yksilölliseen palveluun.


Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, joka sopii lähes kaikille. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan erilaisiin lihasperäisiin vaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Hierontaan voi tulla myös rentoutumaan. Hierontahoidolla on voimakkaasti rentouttava vaikutus, jolla voidaan aukaista sekä fyysisiä että henkisiä patoutumia.


Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista hierontaa kaipaat juuri nyt. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Hieronnat asiakkaan tarpeiden mukaan

Tarjoamme yksilöllisiä hierontoja, joissa otetaan huomioon asiakkaan tilanne ja tarpeet. Osahieronnassa keskitetään käsittely tiettyyn kehon kohtaan, ja tarkoituksena on saada aikaiseksi voimakkaampi hoitovaikutus. Hoitoaika on osahieronnoissa noin 30–45 minuuttia.


Klassisella kokohieronnalla saadaan aikaiseksi voimakas rentouden tunne koko kehon alueella. Hieronnalla on virkistävä vaikutus autonomiseen hermostoon. Myös endorfiinien eritys aivoissa voimistuu ja raukea olo valtaa sekä kehon että mielen.


Jos olet aktiivinen liikuntaharrastaja, voit saada apua lihasten kireyksiin myös urheiluhieronnoistamme. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat hermoratahieronnat.

Lue urheiluhieronnasta

Varaa aikasi klassiseen hierontaan!

Hierontaan kannattaa satsata jo ennen kuin ongelmia syntyy. Ammattitaitoinen hieroja paikantaa tarvittaessa ongelmakohdat ja neuvoo, miten usein hieronnassa kannattaisi käydä tulevien ongelmien välttämiseksi.


Kunto-Fysiossa klassisista ja muista hieronnoista vastaa koulutettu hieroja Esa Helander. Varaa aika Esa Helanderille puh. 040 505 9632 tai vaivattomasti nettiajanvarauksen kautta. En vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstillä.

Varaa aikasi netistä