Turvallista hermoratahierontaa Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika hierontaan

Kunto-Fysio tarjoaa klassisten ja urheiluhierontojen lisäksi Hämeenlinnan Kaurialan toimipisteessään myös hermoratahierontoja. 

Hermoratahieronta on hierontamenetelmä, jossa arkoja sidekudosalueita hoidetaan etenemällä tiettyjä reittejä pitkin. Hermoratahieronnassa pyritään hoitamaan koko kehon ääreis- ja keskushermosto sekä poikittainen ja pitkittäinen hermosto.

Ääreishermoston tehokas toiminta on tärkeää keskushermoston toiminnan kannalta, joten hermoratahieronta tukee myös kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mikäli hierontametodi kiinnostaa, kysy rohkeasti lisää! Annamme mielellämme lisätietoa hieronta- ja fysioterapiapalveluistamme!

Hierontasuunnitelma ammattihierojalta

Hermoratahieronnassa yksi hoitokerta kestää noin 1,5–2 tuntia. Hieronnassa käytetään painallus-pyörintätekniikkaa, jonka tarkoituksena on tehokkaasti aktivoida hermosyitä, ei niinkään lihaksia. Hermoratahieronta vaikuttaa voimakkaasti aivojen endorfiinien erittymiseen. Hyvien tuloksien saamiseksi ja hermoston aktivoimiseksi hieronta kannattaa toistaa sarjoina. 


Ammattihierojamme luo hierontasuunnitelman sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Jo yksi hoitokerta on tehokas. Muista, että saat kauttamme myös klassiset ja urheiluhieronnat. Palvelemme monipuolisesti hierontojen ja fysioterapian saralla.

Lue klassisesta hieronnasta

Varaa aikasi hermoratahierontaan!

Hermoratahieronta on erinomainen tapa ääreis- ja keskushermoston aktivointiin ja kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toiminnan ylläpitoon. Ammattitaitoinen hierojamme tekee hieronnat varmoin ottein ja turvallisella tekniikalla.


Kunto-Fysiossa hermoratahieronnoista vastaa koulutettu hieroja Esa Helander.  Varaa aika Esa Helanderille puh. 040 505 9632 ja vaivattomasti nettiajanvarauksen kautta. En vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstillä.

Varaa aikasi netistä