Monipuoliset hierontapalvelut Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika hierontaan

Kunto-Fysio tarjoaa Hämeenlinnan Kaurialassa fysioterapiapalveluiden ohella myös laadukkaat hierontapalvelut. Saat kauttamme monipuolisesti hieronnan palvelut, aina klassisesta hieronnasta urheilu- ja hermoratahierontaan. Palvelemme asiakkaita kaikista ikäryhmistä aina nuorista ikäihmisiin. Hieronta voi tarjota avun ja helpotuksen niin urheilijoiden kuin istumatyöläistenkin kireyksiin ja kipuihin. 

Mikäli kaipaat hierontaa, ota epäröimättä yhteys koulutettuun hierojaamme. 


Hierontaan kannattaa satsata myös ennaltaehkäisevästi. Esimerkiksi aktiiviliikkujien erilaisia ongelmia voi estää ja ehkäistä säännöllisillä hieronnoilla. Kerro tarpeistasi – tarjoamme yksilölliset kertahieronnat ja pitkäjänteiset sarjahieronnat.

Klassinen hieronta, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta joko osa- tai kokohierontana sopii kaikenlaisille asiakkaille. Tervetuloa hoitavaan ja rentouttavaan hierontaan.

Urheiluhieronta, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta hoitaa, palauttaa ja valmistaa urheilusuoritukseen. Tarjoamme urheiluhierontaa ammattiurheilijoille ja harrastajille.

Hermoratahieronta, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Hermoratahieronta

Ääreis- ja keskushermostoon vaikuttava hermoratahieronta edistää kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hermoston aktiivista toimintaa.

Varaa aika laadukkaaseen hierontaan

Kunto-Fysion koulutettuna hierojana toimii Esa Helander. Hän hoitaa ammattitaidolla klassiset hieronnat, urheiluhieronnat ja hermoratahieronnat.


Jos et ole varma, minkälainen hieronta palvelee parhaiten tarpeitasi, ei hätää. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua oikean hierontapalvelun valinnassa. Hieronnat toteutetaan aina yksilöllisesti ja turvallisesti, asiakkaan toiveita kunnioittaen.


Varaa aika koulutetulle hierojalle Esa Helanderille puh. 040 505 9632 tai nettiajanvarauksen kautta. En vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstillä.


Varaa aikasi netissä