Tehokasta kipuhoitoa akupunktiolla Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika akupunktioon

Kunto-Fysio tarjoaa Hämeenlinnan Kaurialassa akupunktiota vankalla kokemuksella. Jos etsit paikkaa varmasti turvalliseen ja luotettavaan akupunktiohoitoon, koulutetut ammattilaisemme täyttävät toiveesi. 

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, jonka perusteella kehon energiakanavissa (meridiaaneissa) virtaa zhi-energia, eli ihmisen elinvoima. 

Kiinalaisen terveysfilosofian mukaan ihminen pysyy terveenä niin kauan, kun zhi-energian kulku on esteetöntä. Jos virtaus häiriintyy, ihminen sairastuu. Akupunktiohoito auttaa zhin virtauksien vapauttamisessa. Hoito tepsii monenlaisiin kiputiloihin ja kehon ongelmiin. Mikäli haluat lisätietoja akupunktiosta, ota rohkeasti yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Akunpunktio auttaa moneen vaivaan

Akupunktiohoito alkaa aina hoitodiagnoosilla, jonka perusteella fysioterapeutti laittaa neulat valittuihin akupunktiopisteisiin. Ne sijaitsevat meridiaaneilla, eli energiakanavilla. Akupunktion avulla vapautetaan zhin, eli elinvoiman virtaus. Näin voidaan korjata kehon epätasapainoa. 


Akupunktiolla on mahdollista hoitaa monenlaisia sairauksia ja vaivoja. Fysioterapeutti on pääasiallisesti koulutettu neulottamaan erilaisia kiputiloja. Hoitomuodolla on saatu hyviä tuloksia muun muassa migreenin ja iskiaksen hoidossa sekä kroonisen kivun lievityksessä.

Lue myös urheiluhieronnasta

Akunpunktiohoitajamme auttavat luotettavasti

Akupunktiohoitoja annetaan tavallisesti pari kertaa viikossa, yleensä viiden kerran sarjana, jonka jälkeen arvioidaan saavutettu vaikutus. Hoitaja päättää yhdessä potilaan kanssa mahdollisista tarvittavista jatkohoidoista. 

 

Jos haluat kokeilla akupunktiota, kysy epäröimättä lisätietoja menetelmästä. Kunto-Fysiossa työskentelevät koulutetut akupunktiohoitajat eli myös Kiinassa koulutusta saanut Risto Kuitunen sekä Jukka Vuorinen ja Tapani Nousiainen.

 

Ajanvaraus Risto Kuituselle puh. 050 582 3778, Jukka Vuoriselle puh. 050 435 4818 ja Tapani Nousiaiselle puh. 040 545 4709. Ajanvaraus myös netin kautta.

Emme vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstillä.

Varaa aikasi netistä