Tapaturmien ja leikkausten jälkeinen kuntoutus Hämeenlinnan Kaurialassa

Kysy lisää tai varaa aika fysioterapiaan

Kunto-Fysio tarjoaa fysioterapiapalvelut kattavasti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin Hämeenlinnan Kaurialassa. Fysioterapialla on iso merkitys etenkin vammojen kuntouttamisessa ja leikkausten jälkeisessä kuntoutumisprosessissa. 


Fysioterapia nopeuttaa toipumista ja toimintakyvyn palautumista ennalleen sekä lyhentää työkyvyttömyysaikaa. Selkeä kuntoutumisprosessi antaa tarvittavaa tietoa ja itsevarmuutta kuntoutujalle noudattaa lääkärin antamia hoito-ohjeita toipumisen eri vaiheissa.

Kokenut fysioterapeutti osaa tulkita lääkärin antamat ohjeet erilaisiksi harjoitteiksi ja pystyy valvomaan niiden suorittamista ja edistymistä. Ongelmien syntyessä fysioterapeuteilla on hyvät kontaktit hoitaneeseen lääkäriin. Jos sinulla on tarvetta fysioterapeutin palveluille, tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme.

Fysioterapian sisältö

Vammautumisen tai leikkauksen jälkeisessä hoitosuunnitelmassa otetaan huomioon lääkärin antamat yksilölliset ohjeet kuntoutusprosessin etenemiselle. Harjoitusohjelma laaditaan yhdessä potilaan kanssa alkukartoituksen perusteella. Ohjelma sisältää yksilölliset ohjeet harjoitteista, jotka tehdään turvallisilla laitteilla fysioterapeutin ohjaamana. Edistymistä tuetaan kotiharjoitteluohjelmalla.


Fysioterapeutin tehtävä on valvoa harjoitteiden suoritustekniikkaa, liikkeen kontrollia ja hallintaa sekä voiman käyttöä. Tarvittaessa osa hoitoajasta käytetään manuaalisiin hoitoihin, joilla pyritään vähentämään kipuja sekä lisäämään nivelten ja lihaskalvojen liikkuvuutta. Fysioterapeutti kannustaa ja tukee kuntoutujaa koko hoitojakson ajan mahdollistaen näin nopean ja turvallisen toipumisen sekä toimintakyvyn palautumisen normaaliksi.

Turvallinen kuntoutuminen kokeneen fysioterapeutin tuella

Kunto-Fysion fysioterapeuteilla on laaja koulutus ja pitkä työkokemus tapaturmien kuntoutuksessa.


Varaa aika fysioterapeuteillemme:

Fysioterapeutti Risto Kuitunen puh. 050 582 3778 tai nettiajanvaraus.

Fysioterapeutti Jukka Vuorinen puh. 050 435 4818 tai nettiajanvaraus.

Lääkärin määräämänä OMT-erityisfysioterapia: fysioterapeutit Tapani Nousiainen puh. 040 545 4709 ja Eero Turunen puh. 040 538 2285 tai nettiajanvaraus. Emme vastaa puhelimeen hoitotyön aikana. Yhteydenottopyyntö tekstiviestillä.


Meillä käy FysiPartnersin maksusitoumus (LähiTapiola, Turva, Fennia, Pohjantähti) sekä Pohjola-, IF- ja Lähivakuutusmaksusitoumukset. 

Varaa aika netistä
OMT-terapia, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

OMT-fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia on yksilöllinen fysioterapian hoitomuoto, joka sopii erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon.

Seniorifysioterapia, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Seniorifysioterapia

Fysioterapiapalvelumme kattavat myös ikäihmisten fysioterapian. Annamme ammattitaitoisen tuen liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitoon.

Terapeuttinen harjoittelu, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Terapeuttinen harjoittelu

Terapeuttinen harjoittelu on suunnitelmallista, tavoitteellista ja valvottua harjoittelua. Se kuuluu oleellisena osana hoitoprosesseihimme.

Huimaus, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Huimaus

Fysioterapia voi tarjota tehokkaan avun huimaukseen. Asiantuntijamme paikantavat huimauksen syyn ja tarjoavat toimivat hoito-ohjeet.

Selkäkivut, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Selkäkivut

Selkäkivut iskiaksesta noidannuoleen voidaan usein korjata asiantuntevan fysioterapian avulla. Kuntoutamme myös selkäleikkauksesta toipuvia.

Olkapäävaiva, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Olkapäävaivat

Olkapäävaivat voivat puhjeta yllättäen ja kivut voivat olla kovia. Fysioterapia antaa tehokkaan avun, kun vaivaan reagoidaan nopeasti.

Migreenin hoito, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Päänsärky – migreeni

Päänsärkyjen ja migreenin syynä voi olla esimerkiksi niska-hartiaseudun jumiutuminen. Me autamme lukkojen purkamisessa.

Akupunktio, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Akupunktio

Perinteikkäistä akupunktiohoidoista voi löytyä apu monenlaisiin kehon ongelmiin. Tutustu tarkemmin hoitomenetelmään.

Alaraaja-jalkaterä-pohjalliset, Kunto-Fysio, Hämeenlinna

Alaraaja-Jalkaterä-Pohjalliset

Jalkaterän ongelmat säteilevät helposti koko kehoon. Pohjalliset toimivat ratkaisuna jalan erilaisiin ongelmiin.